Frederike in Costa Rica!

Laatste reacties

Hieronder vind je een overzicht van de laatste 100 reacties

opa en Madelein

Lieve Fré,
Vanavond lazen we al je verhalen nog eens rustig door. Wat een fantastische reis maak je weer! Geweldig om in die 2 zeeën te zwemmen. En al die dieren in het oerwoud! Enig ook, al die reizende mensen en al die ontmoetingen die je hebt. Leuk om te lezen dat je Spaans nog zo goed was blijven hangen! Wij zagen de voetbalfinale in een tent bij de Canche op de camping. Sommige Nederlanders gingen vroegtijdig weg, omdat ze de spanning niet konden verdragen. Het gezelschap Nederlanders, Engelsen, Fransen, Duitsers hield de sfeer nogal lauw. Er waren natuurlijk ook geen Spanjaarden! Goh, hoe heb je het nu op je werkplek....geen internet.....geen nieuws, even zoals het vroeger was: geen contact met thuis. Ook een ervaring. Hopelijk is alles goed met je. Wij hadden een heerlijke vakantie en kwamen 5 augustus voldaan weer thuis. Baila was hééél blij om weer los te kunnen rennen, maar ze durfde vanwege Micky in de deuropening niet naar binnen. Later renden ze achter elkaar aan en waren zichtbaar blij elkaar weer te zien.
Lieve reizigster: heb het heel goed. We kijken uit naar je volgende bericht. Liefs van Madelein en opa
Dank voor de mooie kaart!

m & p

Hi Free,
Bedankt voor je mooie kaart. Intussen zijn we erg benieuwd hoe het verder gaat want we hoorden van Liesbeth het slechte nieuws dat dat park overboekt was. Veel sterkte met alles en liefs van ons!

mama

Ben altijd weer blij iets van je te horen en je foto's te zien. Ik zit nu op mijn werk en het is heel rustig. Ik hoop dat je iets hebt aan je "nieuwe " camera zodat je iets kan vastleggen van het project waar je zit. Ben heel benieuwd wat je nu doet. Ik hoop dat je een gelegenheid vind om ons op de hoogte te houden.

Liefs, mama

Til
reactie op: foto

Wahaa!! Vet coole foto tillie!!!

m + p
reactie op: foto

Hoi Free, leuk je te zien bij vulkaan! Bij het zien van deze foto's krijgen we ook zin om ver weg te gaan, weg van de naderende herfst hier. Groetjes van ons!

opa en madelein

lieve Fre,
In het huis van de campingbaas, Michel, hebben we je uitgebreide berichten - te snel - gelezen. Nu typen we op een heel ander toetsenbord dit berichtje. Wat heb je weer een fantastische tijd deze zomer, wat een ervaringen! Als we weer thuis zijn ( 5 augustus ) gaan we er nog eens uitgebreid voor zitten. Voor ons vertrek hadden we problemen met onze computer en konden we je verhalen niet ontvangen. Nu zitten we al voor de derde week in Montreuil. Mamma en Anne zijn al 5 dagen geweest, erg gezellig. Nu is een bevriend paar hier neergestreken. We hebben het fijn hier. Baila doet goed mee, maar zal de vrijheid thuis wel weer erg waarderen. We denken vaak aan je en wensen je een hele goede tijd op je nieuwe stek toe. Tot later. Heel veel liefs van ons beiden, O en M.

Martha

Lieve Free,
Dus The Caribean is meer voor moderne hippies of zo, maar toch een leuk verslag. Ergens wel goed al die regen, dan kan het ook niet te warm worden. Maar dat park met die lange naam eindigend op Romelia en zonder electriciteit, ga je daar dit weekend al naar toe? Je zou toch vier weken Spaans...? En is daar dan nog internetverbinding om maar eens wat te noemen? Wel fijn ver weg van de moderne wereld :) dat heeft altijd wel wat ;) Ik ben benieuwd!

Martha e Peppe

Lieve Free,
'E....come si dice in Italiano???', kijk dat lijkt er nou weer erg op. Maar laten Peppe en ik nou niet denken dat we daarmee meteen het Spaans machtig zijn. Het klinkt wel weer aardig interessant, verschilletjes Europees, Amerikaans. Heb je weer zo'n uitbundig weekend als de vorige keer, met aapjes en oh ja, de wedstrijd! Het verslag daarvan was 'molto divertente'. Wat jammer dat het vulkaan-park niet doorgaat. Hopelijk vind je toch iets anders dat voldoet. Hier hebben we ook soms tropische regenbuien...
Groetjes en liefs van ons :)

Tessa

Echt leuk dat je hier stukjes schrijft over je vakantie! Maar, kommop zeg, je wist niet of je voor NL of spanje was? Foei! :p
Groetjes!

Willy

Prachtig verhaal ! Kijk vooral naar die "werkende" vulkanen, schijnen de mooiste ter wereld te zijn !
Foto-toestel weer gerepareerd/batterij vervangen/zandkorrels verwijderd ???
liefs W

mama

Je had helemaal gelijk, we hebben grandioos verloren, maar Spanje heeft grandioos gewonnen en dat moet jou toch ook een groot genoegen doen. Hoe was je weekend verder in het national park? Ben heel benieuwd weer wat te horen.
Liefs, mama

Martha

Spannend he! Nog even en dan weten we het. Je Mama komt hier om samen te kijken. Waar kijk jij nou? Veel plezierrrrrrrr!

jitske

Heee,
Nog van plan om te komen next weekend? Kirsten is er dan ook.
Voor nu nog geen plannen, maar Bocas staat nog wel op de planning dus weet niet wanneer ik dat ga doen. Wil jij ook naar Bocas del Toro in Panama? Eventueel kunnen we dat ook doen..maar goed dat moet je maar even bekijken!! Puerto Viejo is zeker leuk voor weekendje strand en relaxen en je kan hier leuk uitgaan als je daar zin in hebt..ik niet zo hier, hahahaha..ben veelste moe :p Uiteten is vrij goedkoop, boodschappen doen dan weer relatief duur! Dus gaan we gewoon gezellig uiteten..
Mail me anders even; jitsketje@hotmail.com Is handiger.
xxx

Til

Great man!!!
Keep the good spirit up!!

Kissie

Martha e Peppe

Hi Free,
Is de jetlag over? Cartago? Klinkt interessant! Maar we moeten je even, voor de werkweek begint, veel plezier wensen met het plasma-scherm en de komende uiterst belangrijke wedstrijden. Je weet wel wie! Leer je nog wat Spaans van het ratelend commentaar, of is het meer iets van : laat maar... Nou, veel succes voor Nederland én voor Spanje! Holé, holé, holé, holé... :)

Jitske

Hee,
Je had me al gevonden. Hartstikke goed!
Ik ben helaas nog steeds ziek, dus ben maar rustg aan het doen en even achter de computer gekropen. Je gezin klinkt erg gezellig, al goed Spaans geoefend?
Groetjes,
Jitske.

Tia Martha e Tio Peppe

Hoi Free, Alles goed op je nieuwe stek? Is de reis goed verlopen? Ik was om 8:00 uur vrijdag al naar je blog gegaan , op m'n werk. Ik was de eerste bezoeker, en wilde je nogmaals goede reis wensen, want je stond nog op Schiphol. Maar ik kon niet verzenden, en nou probeer ik het thuis maar. Hopelijk lukt het nu. Test, test, test.... :) Fijn he, Nederland erdoor! Ik heb druk op de Vuvuzela staan blazen. Het was hier een herrie van je welste!

mama

lieve Free,
Als het goed is zit je nu in New York. Hoop gauw wat van je te horen.
Liefs, mama

PS Nederland - Brazilië 2-1 ... Gefeliciteerd !